top of page

Θέλεις τέλειο σώμα; Γυμνάσου με Fitness Bands !

Updated: Nov 27, 2022




Στο χώρο της άθλησης η μυϊκή ενδυνάμωση αποτελεί ένα από τα πιο βασικά συστατικά της επιτυχίας ώστε να έχουμε την καλύτερη απόδοση και τη φυσική κατάσταση.

H μυϊκή ενδυνάμωση δεν επιτυγχάνεται μόνο με μπάρες μικρού και μεγαλύτερου βάρους, ούτε μόνο με τα όργανα στα γυμναστήρια. Οι πολύωρες προπονήσεις με ατέλειωτες επαναλήψεις ασκήσεων, δεν είναι η μοναδική και ίσως ούτε και η κατάλληλη άσκηση για εσάς.




Τα FitnessBands, είναι ο καταλληλότερος εξοπλισμός ώστε να γυμναστούμε με επιτυχία. Υπάρχουν εναλλακτικές, αποτελεσματικές προπονήσεις, στις οποίες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τους ελλαστικούς ιμάντες ως αυτόνομος, ή συνδιαστικός εξοπλισμός γυμναστικής.

Γι αυτό και τα τελευταία χρόνια είναι ευρέως διαδεδομένοι πλέον, ως το πιο προσιτό εργαλείο προπόνησης .


Πάμε να δούμε συνοπτικά γιατί θεωρούμε οτι τα Fitness Bands είναι απαραίτητα, αποτελεσματικά και απο τα πιο “έξυπνα” εργαλεία προπόνησης :


Η γυμστική με τα λάστιχα μπορεί να βελτιώσει

Την ευκαμψία

Την ευκινησία Την ελαστικότητα

Την ισορροπία Τη μυική αντοχή Τη μυική τόνωση και ενδυνάμωση Τη μυική ανάπτυξη Τους κοιλιακούς Τον συντονισμό Την ταχύτητα


Με τα Fitness Bands, μπορούμε να γυμναστούμε αποτελεσματικά και με τεράστια ποικιλία ασκήσεων.

  1. Προσθέσουν επιπλέον φορτίο στις ασκήσεις μας, καθιστώντας τες πιο δύσκολες.

  2. Μπορούμε να εκτελέσουμε την κίνηση κάθε μέλους του σώματος μας, με αντίσταση.

  3. Ασκούν σχετικά μικρή πίεση στις αρθρώσεις, αυξάνοντας την αντίσταση όσο αυξάνεται και το εύρος της κίνησης. Ταυτόχρονα αυξάνεται η απόδοση των μυών.

  4. Είναι κατάλληλα για όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης – αρκεί να επιλέξουμε την ιδανική αντίσταση για εμάς.


5. Μπορούν να ενσωματωθούν σε κάθε είδος προπόνησης (σε περίπτωση που ακολουθούμε ήδη ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα)

6. Είναι απλά στη χρήση και χρησιμοποιούνται με ασφάλεια από άνδρες ,γυναίκες και παιδιά ανεξαρτήτως ηλικίας, εμπειρίας και προπονητικής κατάστασης.


7. Προσφέρουν γρήγορα αποτελέσματα με την σωστή επιλογή προγράμματος προπόνησης, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους.


8.Έχουν αντοχή στο χρόνο, ιδιαίτερα τα καλής ποιότητας υφασμάτινα –λάστιχα που ικανοποιούν όλες τις απαιτήσεις.


9. Έχουν μικρό κόστος αγοράς και είναι πρακτικά στην μετακίνηση και στην αποθήκευσή τους.



Όπως σε όλες τις ασκήσεις έτσι και με τα Fitness Bands, σημαντικό είναι η βιομηχανική των κινήσεων, δηλαδή η σωστή στάση του σώματος, η κινητοποίηση των αρθρώσεων στο σωστό εύρος και η συμμετοχή των μυών με απόλυτα ελεγχόμενη κίνηση.

Η προπονητική μέθοδος που θα ακολουθήσετε θα διαφέρει βέβαια απο αυτή της προθέρμανσης – αποθεραπείας ή αυτή της αποκατάστασης μετά από τραυματισμό .

Εδώ παρεμβαίνει και καθοδηγεί ο γνώστης προπονητής με την εξατομικευμένη προπόνηση που είναι η κατάλληλη για τις ανάγκες κάθε αθλούμενου.


Το αποτέλεσμα της γυμναστικής με λάστιχα, θα σας εντυπωσιάσει σε σημείο που θα αναρωτιέστε πώς τόσο καιρό δεν τα χρησιμοποιούσατε.



Μερικά λόγια για τα NC FITNESS BANDS.


Αναζητούσα για καιρό και τελικά δημιούργησα η ίδια το ιδανικό και πιο κατάλληλο λάστιχο για τη γυμναστική μου, στην ποιότητα, στην αντίσταση και με τις προδιαγραφές που έψαχνα. Σκοπός μου ήταν να απογειώσω τη προπόνηση τη δική μου, καθώς και των αθλουμένων μου.

Limited Edition NC FITNESS BANDS.

Υφασμάτινα λάστιχα, με ειδικά σχεδιασμένη επένδυση απο σιλικόνη ωστε να παραμένουν σταθερά και να μη γλιστρούν κατά τη διάρκεια της άσκησης. Με πολλές διαφορές τόσο στη σύσταση των υλικών όσο και στην ποιότητα, σε σχέση με τα πλαστικά ή τα λάστιχα του εμπορίου.

Κάθε σετ περιλαμβάνει

•3 λάστιχα διαφορετικών αντιστάσεων

και βιβλιαράκι με οδηγό ασκήσεων σε τσαντάκι μεταφοράς και αποθήκευσης.

Μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα σε δύο διαφορετικά σετ χρωμάτων (άσπρο-γκρι-μαύρο και ροζ-γκρι-μαύρο).

Γυμνάζουν όλο το σώμα (χέρια, κορμό-κοιλιακούς, ραχιαίους, πλάτη, πόδια και γλουτούς.) Χρησιμοποιούνται ως αυτόνομος ή συνδιαστικός εξοπλισμός γυμναστικής. Είναι κατάλληλα για άντρες και γυναίκες.

Είναι πρακτικά, πολύ ανθεκτικά, εύκολα στη χρήση τους και θα απογειώσουν την προπόνηση και το σώμα σας.

Η ποιότητα τους είναι μοναδική και είμαι σίγουρη πως θα τα λατρέψετε!


Μπορείτε να τα δείτε αναλυτικότερα πατώντας στο link:




Καλές προπονήσεις!



102 views0 comments
bottom of page